zondag 9 augustus: Slow Food Markt Haarlem

In Food Events, Nieuws, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

Lekker, Puur & Eerlijk. Midden in de zomer, een keur van verse producten, uitgestald op ruim dertig kramen rond de Grote- of Sint Bavokerk in Haarlem.

Een markt waar producenten uit de hele regio hun seizoens –producten, op deze echte Slow Foodmarkt, op deze dag, zullen aanbieden. Smaakvolle producten die zonder schade aan leefomgeving, dierenwelzijn en de gezondheid worden geproduceerd en producenten die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk.

Slow Food Markt Haarlem

Praktische details Slow Food Markt Haarlem

Locatie:   Oude Groenmarkt, Klokhuisplein en Riviervismarkt, tijdens de 20e editie van Haarlem Culinair..

Datum: Zondag 9 augustus

Tijd:       van 11.00 tot 17.00 uur

Kosten:  per kraam 75.- (halve kraam 40.-) elektra 15.-  (excl.btw)

Inschrijving: Slow Food leden hebben voorrang bij inschrijving, aanvragen worden beoordeeld op kwaliteit en assortiment door het bestuur van het Convivium Slow Food Haarlem.

Meer informatie: www.slowfood.nl

(Foto: Slow Food Haarlem)

(Foto: Slow Food Haarlem)

Volg ons!

Volg Haarlem Foodies via social media en blijf op de hoogte van de leukste eten  & drinken weetjes van Haarlem & omgeving!
facebook.com/haarlemfoodies
twitter.com/haarlemfoodies
pinterest.com/haarlemfoodies

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)