Yoghurt Barn

Yoghurt Barn binnenkort in Haarlem

In Dranken, Healthy Food, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Loei Lekkere Blended Yoghurts! Naast yoghurt Specials kun je bij Yoghurt Barn ook kiezen voor Loei Lekkere Blended Yoghurts, oftewel smoothies & juices maar dan op een eigen manier. Volgens de laatste berichten wordt er binnenkort ook een yoghurt barn geopend in Haarlem.

De slogan van Yoghurt Barn is: “Wij zijn gek op yoghurt, we zijn yoghurt! “. Yoghurt Barn is continue bezig om hier meer mee te doen. Door de toenemende vraag van fans om smoothies te doen, bijvoorbeeld uit de Yoghurt Barn Lab sessies, zijn ze verschillende smaken gaan testen en dit is het resultaat:  een mooi gevarieerd menu, van groente tot fruit combinaties, maca en acaï powershots tot havermout en kokoswater. Kortom: yoghurt op een bijzondere manier buitenshuis.
Yoghurt Barn

Wat voorbeeldkeuzes? de Green Monster, een groene Blended Yoghurt met komkommer en munt, of een ware ontbijt killer; de Sunny Oats. Je kunt ook zelf je Blended Yoghurt samenstellen door één van de zes soorten yoghurt te kiezen, inclusief geiten, soja en frozen yoghurt en daarna je toppings en sapje erbij te selecteren. De Barnista’s helpen je graag iets lekkers samen te stellen, wat op dat moment bij je past.

Bij de yoghurt kun je hele lekker high tea krijgen met oa: Notendroom of de Mon Cheri. Je kunt de theepot onbeperkt laten bijvullen. Het leuke van de high tea is dat er steeds een verschillend assortiment is.

Yoghurt Barn

Volgens de laatste berichten wordt er binnenkort ook een yoghurt barngeopend in Haarlem.

Yoghurt Barn

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)