WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling Haarlem komt eraan!

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

We hebben vandaag goed en slecht nieuws voor je: de WijnSpijs Wandeling Haarlem komt er weer aan en wel op zondag 3 april aanstaande. Het slechte nieuws is echter dat de wandeling binnen de kortste keren was uitverkocht en je dus niet meer kunt meewandelen.

Voor de gelukkigen die al wel hun strippenkaarten in huis hebben: het belooft een prachtig evenement te worden, met een wandeling die voert langs Specktakel, Fris, Toujours, Wijn & Ko, The Louisiana Lobstershack en Table 24. Met een beetje lekker weer erbij wordt het vast weer net zo’n heerlijke middag als de edities hiervoor en natuurlijk kun je op deze plek van ons een uitgebreide recensie verwachten.

Wil je toch een keertje meemaken hoe het er tijdens zo’n WijnSpijs Wandeling aan toegaat, dan kun je natuurlijk ook een keer meewandelen in een andere stad. Want hoe leuk Haarlem ook is, Nederland kent veel meer leuke plekken. Er is elke zondagmiddag wel een wandeling en op de site van WijnSpijs zijn ze allemaal te vinden. Wat te denken van een culinaire wandeling door het stoere Rotterdam op zondag 7 februari of het knusse Alkmaar op 20 maart? Als jullie maar beloven weer terug te komen naar Haarlem….

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin