Weekend de Kade

WEEKEND DE KADE komt er aan: KIJKEN, PROEVEN, SHOPPEN, RELAXEN

In Food Events, Nieuws, Shopping, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

We hadden het al op onze Facebookpagina aangekondigd en nu is het zover: dit weekend is het Weekend de Kade aan het Spaarne op de Oerkapkade.

Daar komen 4 feestjes tussen mei en augustus. Met marktkramen waar je kan proeven, ruiken, aanraken en beleven, foodtrucks met het beste streetfood voor een laat ontbijt, brunch of lunch en een hoop gezelligheid met bar, handcrafts, design, food voor thuis, lifestyle, funforkids, zonneterras aan het wate, live muziek en singer songwriters.

Het eerste feest komt er aan: zaterdag en zondag 9 & 10 mei 11.00-18.00 u. Zoals de organisatie het zelf beschrijft:

“Het is geen festival, geen traditionele markt, maar een feestje is het zeker! En altijd outdoor.”

De organisatie is bekend met succesvolle events, zij organiseren namelijk ook ProefPark.

Langs de Kade vind je tijdens het feestje bijzondere en eigenzinnige koopwaar verkocht door de producent/importeur zelf. Ruiken, proeven, aanraken en het verhaal achter een product hoor, zie, proef en beleef je hier.

Struin langs de outdoor marktkramen met een gevarieerd wisselend aanbod waaronder kunst, design, outdoor, lifestyle, (ambachtelijke) etenswaren, interieur, vintage & fashion.

Laat je verassen, vermaken en verwennen door marktkramen, foodtrucks met bar en groot zonneterras aan het Spaarne, live muziek met singer songwriters.

Meer informatie

Weekend de Kade
Oerkapkade 1 (achter de Lichtfabriek, einde Minckelersweg), Haarlem
Data: 9 en 10 mei, 6 en 7 juni, 4 en 5 juli, 15 en 16 augustus
Tijden: 11 tot 18 uur
Toegang gratis
www.weekenddekade.nl

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)