Week van het Nederlandse bier

Week van het Nederlandse bier

In Dranken, Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Vandaag start de week van het Nederlandse bier (20 t/m 29 mei 2016).

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier is in de Jopenkerk Haarlem, Jopen Proeflokaal Waarderpolder én de nieuwste aanwinst Jopenkerk Hoofddorp weer van alles te proeven en te beleven. Geniet bijvoorbeeld van één van de exclusieve proeverijen, zoals het Bier en Curry Diner, de Cheese War of de Barrel-aged Proeverij.

Alle evenementen zijn terug te vinden op: www.jopenkerk.nl waar je direct tickets kunt kopen.

 

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)