WijnSpijswandeling

Wandelen, happen en borrelen in Heemstede tijdens de WijnSpijswandeling

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

De WijnSpijs Wandeling is een bekend en geliefd fenomeen: al wandelend word je langs een aantal restaurants geleid, die je, op vertoon van je strippenkaart, laten zien wat ze voor culinaire kwaliteiten in huis hebben. Je krijgt een klein gerechtje met bijpassende wijn, smikkelt het op, nipt aan de wijn, veegt je mond af, trekt je jas aan en gaat naar het volgende restaurant, waar hetzelfde scenario zich ontvouwt, net zolang totdat je een stuk of zeven gerechtjes op hebt en je weer voldaan glimmend naar huis kunt.

WS-gerechtDe WijnSpijs Wandeling is al in heel wat steden georganiseerd en op 27 september is Heemstede voor het eerst aan de beurt. Met de strippenkaart, die je via deze pagina kunt bestellen, ben je welkom in een spannende doorsnee van wat Heemstede aan restaurants heeft te bieden. Over een route van 5 kilometer (inderdaad, geen stiletto’s aan maar praktische schoenen) wip je onder andere binnen bij een modern Aziatisch restaurant als Red Orchids, drink je een mooi glas wijn bij Grapedistrict (dat voor deze gelegenheid samenwerkt met Chateaubriand voor de “spijs”), strijk je neer bij Brasserie Sanz maar kom je zelfs binnen bij Cheval Blanc, dat de trotse eigenaar is van een Michelin-ster.

Kortom, de eerste WijnSpijs Wandeling in Heemstede belooft een afwisselende tocht te worden en wij van Haarlem Foodies lopen ‘m ook, dus je kunt hier over een paar weken een uitgebreide review vinden van alle restaurants.

Wil je ook lekker wandelen, happen en borrelen op zondag 27 september? Kaarten bestellen kan HIER. Je kunt hier ook meer informatie vinden over alle deelnemende restaurants.

WijnSpijs LogoWijnSpijs Wandeling Heemstede
Zondag 27 september van 12:00 tot 17:00
De route voert langs: Southern Cross, Le Cheval Blanc, De Vleeschhouwerij, Restaurant 139, Brasserie Sanz, Red Orchids en Grapedistrict i.s.m. Chateaubriand.

www.wijnspijs.nl

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin