Valentijnscocktails

Valentijnscocktails

In Dranken, Recepten, Uncategorized by Arianna Ardia-Wenink

Valentijnsdag staat in het teken van je geliefde verrassen met iets liefs. En wat is nu mooier om een mooie rode cocktail te maken voor je geliefde Valentijn gepresenteerd met rozenblaadjes? Daarom hier 5 romantische Valentijnscocktails ter inspiratie.

Deel je cocktail met je Valentijn

Pink Aphrodisia

Pink Aphrodite

Deze Pink Aphrodisia is de ultieme Valentijnscocktail met een combinatie van echte aphrodisia als witte chocolade en aardbeien. De smaak van de cocktail is als een witte magnum met een hint van aardbeien. Je maakt deze cocktail dus met witte chocolade likeur, aardbeienlikeur en een klein scheutje melk. Als dat geen romantiek oplevert! Bekijk het volledige recept van de Pink Aphrodisia.

Valentino

Romeo & Juliette
Deze Valentino is een echte Italiaanse romanticus. Je maakt de cocktail met verse frambozen, amaretto en ananassap. Gebruik een blender en een finestrainer voor het beste resultaat. Opdienen in een romantisch cocktailglas bij voorkeur met balkonserenade. Bekijk het volledige recept van de Valentino.

Grand Crush

Grand Crush

Deze Grand Crush is een mooie dieprode cocktail om je “crush” mee te verrassen op Valentijnsdag! De cocktail is een variant op de Cosmopolitan maar dan op basis van grand marnier en versgecrushte cranberries. Hierdoor krijgt de cocktail een mooie rode uitstraling die veel roder is dan als je cranberry sap gebruikt uit een fles. Bekijk het volledige recept van de Grand Crush.

Cosmo Granate

Cosmo Granate

De Cosmo Granate is gemaakt met verse granaatappelpitjes. Het resultaat lijkt erg veel op de Grand Crush daarom hebben we er maar een granaatappel bij gelegd als bewijs. Je maakt deze cocktail als een Cosmopolitan met triple sec en granaatappelsap. Met verse granaatappelpitjes gebruik je uiteraard een blender. En ook hier dubbelstrainen met zeefje. Bekijk het volledige recept van de Cosmo Granate.

Passionata non alcholico

Passionata

Een passievolle cocktail op basis van een coulis van passievrucht, aardbeien en framboos met bruiswater. En zeg nu zelf deze alcoholvrije cocktail ziet er zonder alcohol toch ook gewoon top uit!Bekijk het volledige recept van de Passionata.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)