FOOF Haarlem

Uitblazen bij FOOF in de Kleine Houtstraat

In Nieuws, Shopping, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

FOOF Haarlem

FOOF Haarlem

Er zijn koffiezaakjes die de WiFi-zoekende buiten-de-deur-werker zat zijn. Men vindt de open geklapte laptops niet gezellig en de betreffende gast bestelt veelal te weinig. Zo denken ze er in ieder geval bij FOOF niet over, want in deze onlangs geopende winkel in de Kleine Houtstraat, hebben ze speciaal voor buiten de deur werkende Haarlemmers een goed WiFi-netwerk geïnstalleerd en een grote koffiemachine geplaatst.

Je kan bij FOOF dan ook gewoon lekker gaan zitten werken, in een prettig rustig ingerichte winkel, en ondertussen een goede bak koffie drinken, met wat lekkers erbij. En natuurlijk kan je bij FOOF ook gewoon uitblazen na een middagje shoppen of er gewoon gaan zitten omdat het een fijn plekje is geworden. Daarnaast verkoopt FOOF ook nog prachtige kinder- en dameskleding, een verzorgingslijn en wat kleine accessoires voor in huis.

De winkel wordt gerund door de tweeling Bibi en Tessa, die met FOOF aan hun eerste winkelavontuur zijn begonnen. Bibi zegde haar baan in de kledingbranche op om fulltime in de winkel te staan en haar zus Tessa ondersteunt haar daarbij.

We wensen de stijlvolle tweeling dubbel succes!

FOOF
Kleine Houtstraat 23
2011 DD Haarlem
www.foofhaarlem.nl

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin