ProefPark Haarlem

Tweede ProefPark Haarlem Wintereditie!

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

ProefPark Haarlem krijgt weer een wintereditie: 12, 13 en 14 februari 2016 tijdens het Valentijnsweekend.

De kogel is door de kerk, of eigenlijk door de Bakkerij. Want de nieuwe winterlocatie is Hendrik Figeeweg 3F. Daar waar Bakker Van Vessem jaren heeft gezeten. Na de ProefparkHaarlem Wintereditie 2016 gaat deze lokatie omgebouwd worden naar een bedrijfsverzamelgebouw.

Maar zoals gezegd, eerst over drie en een halve week indoor genieten van lekker streetfood en meer. Volgende week wordt de ProefPark Haarlem website gevuld met teksten en programma en worden de eerste foodtrucks aan je bekend.

Meer weten over ProefPark Haarlem?

Lees meer over ProefPark Haarlem en zijn oprichter in ons interview met  Sjors van Wezel.

Ben jij erbij of geïnteresseerd? Via de evenement Facebookpagina blijf je op de hoogte.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)