TONY'S CHOCOLONELY BIER!

TONY’S CHOCOLONELY BIER!

In Dranken, Nieuws, Producten, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

TONY’S CHOCOLONELY MAAKT VANAF NU OOK BIER! Vanaf 1 januari is het bier verkrijgbaar. 

TONY'S CHOCOLONELY bierTony’s Chocolate Milk Stout maakt Tony’s Chocolonely samen met bierbrouwerij Prael. Bier dat naar chocolade smaakt? Willen we proeven!.

Dit biertje is er op de fles en op de tap. Het bier heeft een beperkte oplage en is tijdelijk verkrijgbaar in fusten van 20 liter en in flesjes van 25 cl.

PRAEL

Prael staat bekend om het werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Tony’s, die op zoek is naar chocolade voor een beter leven, past daar uitstekend bij. Vandaar dat deze twee samen dit bier bedachten.

STOUT

Het resultaat? „Een romige, chocolademelk stout”, als we Tony’s moeten geloven.

BIER VAN HET MOMENT

Nieuwsgierig geworden? Tony’s Chocolate Milk Stout is vanaf 1 januari 2017 verkrijgbaar als ‘Bier van het Moment’ van de tap bij verschillende horecazaken in Nederland, zolang de voorraad strekt. De flesjes zijn vanaf januari 2017 te koop bij Marqt, Gall & Gall, Mitra, een aantal Albert Heijn-winkels en zelfstandige slijterijen.

LEKKER?

Heb je het biertje al geproefd? En? We zijn benieuwd naar je mening. Laat het ons hieronder weten.

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)