Thrill Grill opent deuren in Haarlem

In Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Over 2 dagen opent de Thrill Grill haar de deuren in Haarlem. Volgens eigen zeggen DE plek voor mensen die van echte burgers houden. En die houtskool gegrilde burgers worden gemaakt van 100% Nederlands rundvlees en geserveerd met frieten van lokaal geteelde aardappels. Robert Kranenborg heeft een reputatie hoog te houden dus wij van Haarlem Foodies zijn heel benieuwd!

Robert Kranenborg gaat een tweede Thrill Grill openen. Deze komt in het centrum van Haarlem tegenover de Sint-Bavokerk aan de Grote Markt. Daarnaast zijn er plannen voor nog meer vestigingen van Thrill Grill in Nederland.

‘De zaak krijgt dezelfde inrichting en dezelfde menukaart als de zaak in de Gerard Doustraat in Amsterdam. De inrichting komt van de hand van James van der Velden van Bricks Amsterdam’, aldus Kranenborg, die zelf de verantwoording draagt voor de menukaart.

Het onderscheidend vermogen van Thrill Grill is volgens Kranenborg de Josper houtskooloven. ‘Onze burgers worden gebakken op houtskool waardoor een lekkere rooksmaak krijgen. We zoeken mensen die de houtskooloven beheersen. Dit vraagt om vakmanschap’.

Thril Grill

001_rb-image-1723413-272x195

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin