The Sunday Club bij Wijn & Ko: Ladies only!

In Dranken, Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Aanstaande zondag, 13 september, is er bij Wijn & Ko de eerste editie van The Sunday Club, een initiatief van Cathy Moerdijk (Wijn & Ko), Fabiola Bonke (Spanje Totaal) en Lizzy Martin (Lizzy Kookt), die vonden dat het tijd was voor een stijlvol vrouwelijk tegengeluid.

Mannen hebben hun barbier, hun lokaal gebrouwen speciaalbieren, gentlemen’s club en hun stoere barbecue. The Sunday Club biedt dames een waardige tegenhanger: verfijnde dranken, mooie hapjes, goede muziek en het gezelschap van gelijkgestemde, levensgenietende dames.

De eerste editie staat in het teken van de Spaanse “alegria de vivir”, dus verwacht veel mooie Spaanse wijnen uit de collectie van Cathy, sherry van Fabiola, Spaanse jazz en spannende amuses van Lizzy.

Mocht je nu denken: daar wil ik ook naar toe, dan heb je pech want aanstaande zondag 13 september zit The Sunday Club al bommetje vol en zal je het moeten doen met een verslag van een van onze Haarlem Foodies. Wil je op de hoogte blijven van de komende edities? Volg The Sunday Club dan op Facebook en dan weet je precies wanneer je weer kunt aanschuiven voor dit stijlvolle event.

Meer informatie:The Sunday Club

 

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin