Oerkap

StadStrand de Oerkap op 1 april weer open

In Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Wie kent de Oerkap niet, ons Haarlemse stadstrand langs het Spaarne, op loopafstand van het Haarlemse Station. Ze zijn zo goed als klaar met verbouwen en dus is het weer tijd voor het openingsfeestje op 1 april! En dat is geen grap.

Een grote blokhut met binnen een boom in het midden, gekleurde lampjes, stoeltjes en tafeltjes en fijne muziek. Buiten de voetjes in het zand, de kindjes in de zandbak, uitzicht op het Spaarne, een lekker drankje en genieten maar! Oergezellig!

Oerkap

(Foto: Rorospots.nl)

Oerkap

Foto: Arianna Ardia-Wenink

De uurtjes vliegen voorbij en dan is het tijd voor een oerburger of megapizza met dunne bodem en toppings naar keuze. Superlekker!

‘s Avonds gaat de muziek wat harder, en kun je er genieten van een zwoel vakantiegevoel. Elke donderdag op de vroege avond treden live bandjes op, en maandelijks is hier een volle maan feest.

Oerkap

Foto: Arianna Ardia-Wenink

Oerkap

Foto: Arianna Ardia-Wenink

De Oerkap is in 2011 verkozen tot beste stadsstrand van Nederland en wordt jaarlijks als trendy tip in nationale dames- en reisbladen en websites genoemd. Ons Haarlemse stadstrand!

Opening StadStrand de Oerkap

Op 1 april opent de Oerkap met een gezellig feestje.

Kaartjes koop je hier. Er zijn 2 soorten kaartjes:
– Kaartje 1: Openings-eet-feestje >> kom om 17:00 uur (binnen voor 18:00 uur) bij ons eten (nieuwe kaart!) en daarna dansen (deejay Amir Charles). Eten en een paar drankjes zijn inclusief.
– Kaartje 2: Kom om 20:00 uur dansen!

p.s. iedereen die een schroef tegen komt in het zand krijgt een trekdrop. (en een pleister)

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)