Say Cheese

Say Cheese bij The Sunday Club op zondag 7 februari

In Dranken, Food Events, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Hou je van kaas en drink je daar graag een goed glas wijn bij? Trek dan snel je nette pak, jurk of spijkerbroek aan en vervoeg je aanstaande zondag bij Wijn & Ko, waar om 13:30 de derde editie van The Sunday Club van start gaat. The Sunday Club staat voor een luxe, luie zondagmiddag vol met lekker eten en dus dat goede glas wijn. Of twee. Of drie.

Betty Koster, IJmuider Courant

Betty Koster, IJmuider Courant

Voor deze middag zal de “Grande Dame”van de kaas worden ingevlogen: Betty Koster van l’amuse in IJmuiden. Betty is niet alleen DE kaasexpert van Nederland en levert haar kazen aan allerlei toprestaurants, maar weet ook groots en meeslepend te vertellen over kaas en dat lijkt ons in combinatie met de mooie wijnen van Cathy Moerdijk en Fabiola Bonke een uitstekende combinatie.

Als je bij The Sunday Club wilt zijn, is inschrijven wel nodig. Meer informatie hierover is te vinden op deze Facebook pagina

Even samenvattend: Say Cheese bij The Sunday Club bij Wijn & Ko, Turfmarkt 20, Haarlem. Zondag 7 februari. Het event start stipt om 13:30 en duurt tot 17:00 en vooraf inschrijven kan via de Facebook pagina van The Sunday Club. Proost!

Wijn & Ko

Wijn & Ko en The Sunday Club

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin