ROLLENDE KEUKENS

De Rollende Keukens

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Elk voorjaar keert Het Weekend van de Rollende Keukens terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek. Smulpapen kunnen zich van 13 tot en met 17 mei 2015 weer verzamelen voor de achtste editie van het mobiele eetfestijn!

Mobiele lekkernijen

Meer dan honderd tot eettent verbouwde campers, dubbeldekkers, busjes en brommers serveren pizza’s, verse soepen, verfijnde visgerechten, smoothies en veel meer lekkers. Geniet 5 dagen lang – inclusief Hemelvaart op 14 mei a.s. – van de culinaire hoogstandjes in de zon of tijdens een filmvertoning in de open lucht.

 

ROLLENDE KEUKENS

Praktische informatie

De Westergasfabriek is vanaf Amsterdam Centraal Station lopend te bereiken (30 minuten) of met tram 10. Rollende Keukens zijn open op woensdag van 18.00 tot 23.00 uur en op alle andere dagen van 13.00 tot 23.00 uur. De entree is gratis.

Bekijk de website van de Rollende Keukens voor meer informatie.

ROLLENDE KEUKENS

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)