Review Tent 6 in Zandvoort

In Reviews, Uit eten/drinken by Marjolein Jonkman

Afgelopen vrijdag waren wij te gast bij Tent 6 in Zandvoort. Deze fijne plek aan het strand is dé plek om even tot rust te komen. De inrichting is huiselijk met industriële invloeden en heeft een laidback ongedwongen sfeer. Je kunt bij Tent 6 terecht voor heerlijke drankjes, maar ook voor een culinair diner! Uiteraard hebben wij dit voor jullie geprobeerd.

Na een hartelijk welkom mochten wij zelf een plekje uitkiezen. Wij gingen voor een plek bij het raam, want: uitzicht! Na een korte blik op de kaart ontdekten wij al snel dat Tent 6 zich behoorlijk onderscheidt van andere strandtenten. Culinair eten kan dus ook aan het strand!

Wij lieten ons verrassen door de chef, wat zeker geen slechte keuze was. Wij kregen drie grote serveerplanken met allerlei verschillende hapjes; speciaal voor ons helemaal vegetarisch en een groot deel zelfs veganistisch. Ook veganisten kunnen hier dus goed terecht! De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk van smaak en allen erg origineel. Je kon zien én proeven dat de gerechten met liefde en aandacht waren bereid.

 

Tent 6 heeft ons behoorlijk verwend. Van een bietencarpaccio  tot geroosterde avocado en zelfs een vegan cheesecake, we hebben het allemaal mogen proeven. Een favoriet kiezen was moeilijk, alle gerechten waren zo divers! Als we dan toch een aanrader mogen geven? Ga voor de gepofte aubergine met feta, granaatappel en salsa verde, je weet niet wat je proeft!

Al met al hebben wij niet alleen lekker gegeten, maar hebben wij ook nog eens uitgebreid getafeld. Voor we er erg in hadden zaten we al drie uur aan tafel. De tijd vliegt bij Tent 6: door het prachtige uitzicht, de goede sfeer, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. Wij komen zeker weten terug!

Tent 6
Strandafgang 6
Boulevard Paulus Loot
2042 AD Zandvoort
06-41313515
http://www.tent6.nl

Marjolein Jonkman

Marjolein Jonkman

Hi! Ik ben Marjolein, 24 jaar oud en een doorgewinterde, healthy-minded, foodie. Als echte Haarlemmer ben ik altijd op zoek naar de nieuwste hotspots, nieuwste menu-kaarten en andere lekkere producten in eigen stad. Via Haarlem Foodies ga ik dit iedere maand met jullie delen!
Marjolein Jonkman

Latest posts by Marjolein Jonkman (see all)