Restaurant review: Table 24 krijgt een 8

In Reviews, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Onlangs opende aan de Oude Groenmarkt Table 24, restaurant van Marc Vink en Thomas Roest. Table 24 is, naar eigen zeggen, een restaurant waar ze “een unieke twist geven aan het concept small bites”. Wat dat precies betekent, zochten we voor jullie uit: Haarlem Foodies stuurde een reporter, de Haarlemse Rabia,  naar Table 24.

“De gerechten bij Table 24 zijn smaakvol. Het voorgerecht kan als shared dining worden geserveerd, wat inhoudt dat er een plateau met kleine gerechtjes wordt geserveerd die je met zijn allen deelt. Stiekem proeven van het bord van je overbuurman is dan dus niet meer nodig! De hoeveelheid hapjes was aan de kleine kant maar wel heerlijk. En dat gold eigenlijk voor alle gerechten: niet echt veel, maar net genoeg. Ook de desserts zijn très petit maar zijn dan ook heel vriendelijk geprijsd.

Verder hangt er een goede sfeer en is het personeel vriendelijk. De wijnen die bij het eten worden geserveerd zijn goed en de prijs viel ons reuze mee, we waren ongeveer 40 euro per persoon kwijt voor een driegangen diner inclusief wijn. Kortom, een leuk en lekker restaurant. Grootste plus vond ik de sfeer en voor verbetering vatbaar vind ik de hoeveelheid eten, dat mag echt wel wat meer. Ze krijgen van mij een 8.”

Ook eens proeven hoe er bij Table 24 gekookt wordt voor jou? Reserveren kan meteen hieronder:
Table24

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin