ProefPark Haarlem indoor wintereditie!

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Na twee succesvolle zomeredities van ProefPark de afgelopen jaren is het tijd voor een indoor wintereditie op het laatste weekend van januari.

Wij van Haarlem Foodies kregen samen met enkele Haarlemse media en een aantal bekende foodbloggers als een van de  eersten een persbericht van Proefpark Haarlem. Vanaf 20 jan komt er een postercampagne door de stad. Lees meer over de ProefPark wintereditie hieronder.

De Proefpark wintereditie gaat plaatsvinden in het laatste weekend van januari op de Oudeweg 91 in een oude loods van Spaarnelanden van 1.000 vierkante meter incl. overdekt buitenterrein met vuurkorven.

Het terrein is nu van de MAAK industrie van Haarlem en diverse bedrijven zullen open huis houden dat weekend.www.maakhaarlem.nl

Bovendien is het dé broedplaats van de 3D printers. Met hen gaan we dit weekend gezamenlijk optrekken en er zullen (kinder) workshops plaatsvinden met 3D printers en ook  een opstelling staan met 3D foodprinters met o.a. koekjesprinters, 3D suiker trekken en meer. www.3dmakerszone.com

Het hoofdingrediënt, zoals ook gewend van de zomeredities, zullen de foodtrucks zijn en de foodiejays alsook (kinder) kookworkshops zijn.

Lees meer informatie over het evenement op de ProefparkHaarlem Facebookpagina.  De website www.kookrebellen.nl zal vanaf einde deze week gevuld worden met informatie en de foodtruck line up.

ProefparkHaarlem

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)