PolderGoud

PolderGoud Festival

In Dranken, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Tientallen bijzondere bieren, te gekke artiesten, spectaculaire acts en heerlijk eten. Vandaag is de eerste editie van PolderGoud Festival bij Jopen Proeflokaal

‘PolderGoud’ is een nieuw festival van Jopen Beer en Je Suis Energy. Op dit festival genieten bezoekers van muziek, verschillende activiteiten, spijs en bier!

Tijdens PolderGoud zal de 1e editie van de ‘Happy Hoppy Beergames’ plaatsvinden; verschillende ‘beproevingen’ waar mannen en vrouwen hun kracht, souplesse en sexappeal kunnen tonen.

Op het oase-achtige festivalterrein kun je daarnaast lekker chillen en de hele dag genieten van verschillende activiteiten en performances.

Das toch Goud! ✨

***Pro- tip: Neem je badpak/speedo mee***

PolderGoud Festival Details

Wat: PolderGoud
Wie: Jopen Bier & Je Suis Energy
Wanneer: 15 Mei (1e Pinksterdag) / 15:00 -23:00
Waar: Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21. Waarderpolder, Haarlem
Entree: Gratis!


ARTIESTEN

15:00 – DJ Dirrty Doekele
16:00 – DJ Guzz
17:00 – The Pignose Willy’s (live)
17:45 – DJ Guzz
19:00 – Tony Clifton (live)
19:45 – DJ Raymond
21:00 – Johannes en de Doper

ACTIVITEITEN

Happy Hoppy Beergames:
Kop van Jut – Rodeo Stier – Spijkerbroekhangen
Large hottub (Zwemkleding mee)
Graffiti workshop

GOUDEN TICKET

Met het Gouden Ticket kun je tijdens PolderGoud genieten van een rondleiding door de brouwerij van Jopen Beer, krijg je 3 drankjes naar keuze en verschillende BBQ-gerechten.
Let op: selecteer een tijdstip voor de rondleiding. Je kunt je 5 minuten van tevoren melden bij de bar van het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.
Tickets: http://www.jopenkerk.nl/haarlem/product/poldergoud/

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)