Pip Zuidweg

Pip Catering – onzichtbaar zichtbaar in Haarlem

In All, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Er zijn van die culinaire ondernemers die al jaren actief zijn zonder dat je ze ziet. En zelfs als je hun creaties eet, weet je vaak niet wie ze gemaakt heeft. We hebben het over het vak van cateraar: onzichtbaar zichtbaar. Een van die cateraars is de Haarlemse Pip Zuidweg. Al tien jaar runt zij in de luwte haar bedrijf Pip Catering, maar is ondertussen al wel de stuwende kracht achter ruim 400 geslaagde evenementen, van bruiloften tot intieme zakendiners en van groots opgezette privé-feesten tot prachtig aangeklede borrels.

Pip Catering

Gerechten Pip Catering

Bij Pip Catering gaat alles echt op zijn Pips: alles, maar dan ook alles wordt tot in detail afgewerkt. En dan maakt het dus niet uit of het gaat om een borrel voor 20 personen, een diner voor 50 man of een feest voor 200 personen: bij Pip draait het om de details, om het totaalbeeld dat er wordt neergezet en dat moet helemaal kloppen, van  rietjes in de verse cocktails tot aan een compleet ingerichte bar, inclusief knipogende barman.

Nu huur je een cateraar natuurlijk niet iedere dag, en daarom is het zo leuk dat Pip binnenkort een keer in het “openbaar” kookt en wel bij Nurks in de Hout, waar zij als gastkok op dinsdag 1 september een luxe driegangen diner zal verzorgen. Dus wil je eens meemaken hoe zo’n “onzichtbare” cateraar kookt, schrijf je dan snel in voor deze avond. Wat je kan verwachten op je bord? Dat is nog een verrassing, maar als we kijken naar wat Pip haar gasten normaliter voorzet, verwachten we een heleboel heerlijkheden die er ook nog eens prachtig uitzien!

Inschrijven voor deze avond kan via Nurks in de Hout, telefoon 023-5313166 (Nurks in de Hout (tegenover de Hertenkamp), Hertenkamplaan 1, 2012 CV Haarlem)

Meer informatie over wat Pip doet is te vinden  hier

Pip Zuidweg

Pip Zuidweg

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin