olijfolie

Onze Olijfolie sommelier Carlo Trobia op TV morgen

In Nieuws, Producten by Arianna Ardia-Wenink

Kun je je nog onze Olijfolie Workshop herinneren? Wij wel! Een unieke ervaring. Onze workshop gastheer, sommelier, chef en Haarlem Foodies volger Carlo Trobia zal morgen, zaterdag 20 februari 2016 om 19: 05 uur bij de NPO1 bij VARA KASSA zijn. Kijken!

De in Haarlem wonende Carlo van Trobia Kwaliteit Olijfoliën zal een van de vijf experts zijn die over extra vergine (humn) olijfolie in lokale supermarkts zal spreken. Als je hem slechte olijfolie wilt zien proeven, is deze je kans!

Carlo’s Olijfolie Workshop voor Haarlem Foodies

Hieronder zie je een aantal foto’s van Carlo’s laatste Olijfolie Workshop voor Haarlem Foodies. Ik zou zeggen: nog een keer! Mee eens? Like deze post en we gaan kijken wat we kunnen doen.

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Olive Oil

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)