Nieuwe hotspot in de maak: The Gin Sum Club

In Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Haarlem kent al veel mooie horecazaken. Wellicht komt daar in de nabije toekomst een nieuwe culinaire hotspot bij. Op een nog onbekende locatie in Haarlem worden plannen gemaakt om een te gek concept neer te zetten: The Gin Sum Club.

The Gin Sum Club heeft in ieder geval al een naam om bij weg te dromen. Volgens de website moet het restaurant een Dim-Sum georiënteerde kaart krijgen en de sfeer van een Londense Gentlemen’s Club uitstralen. Naast deze Aziatische ‘Small Bites’ serveert het restaurant een breed scala een gins en whisky’s. Het ‘Club’ gevoel wordt mede gerealiseerd door zogenoemde Liquor Lockers te plaatsen. Als gast van The Gin Sum Club kan je een locker huren om je eigen collectie van je favoriete gins te bewaren. Voor degene die geen idee hebben wat ze zich voor moeten stellen bij een Liquor Locker, je kan ze ook bewonderen (en uitproberen!) in de Haarlemse cocktailbar Fidel.

Om het restaurant te kunnen realiseren is een flinke investering nodig die de ondernemers via crowdfunding willen binnen halen. Of The Gin Sum Club er ook echt gaat komen is nog even afwachten. Het ziet er wel veelbelovend uit want binnen een week is al bijna de helft van het beoogde bedrag binnengehaald. Wij kunnen niet wachten tot we deze nieuwe hotspot in Haarlem kunnen bezoeken.

Meer info is te vinden op www.tgsc.nl

Geschreven door Martin Opdam, chattable.com

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin