Nieuw in de Barteljorisstraat: Juicebar Vitaminboost

In Healthy Food, Nieuws by Lizzy Martin

Op dinsdag 23 juni opent de Vitaminstore een nieuwe vestiging in de Barteljorisstraat in Haarlem. In plaats van de huidige locatie in de Anegang wordt er een grotere vestiging geopend die naast de bekende vitamines, voedingssupplementen en verzorgingsproducten ook een sapbar zal huisvesten, de Juicebar Vitaminboost.

Flyer-Verhuizing-HaarlemMet de Juicebar maakt Vitaminstore het iedereen die een gezonde levensstijl belangrijk vindt,  wel heel erg gemakkelijk om goed voor zichzelf te zorgen: er zijn straks verschillende groente- en fruitjuices te krijgen die ter plekke vers voor je worden gemaakt, er zijn boosters met superfoods en zelfs detoxkuren van 3 tot 5 dagen te krijgen.

Welk sap we zeker moeten gaan proberen? Volgens de mensen van Vitaminstore zelf: de Refuel, een juice met een shot vers tarwegras.

De sappen zijn dus vanaf 23 juni te krijgen in de Barteljorisstraat en de grote opening staat gepland op donderdag 25 juni. Op die dag zal de nieuwe vestiging feestelijk geopend worden door Kirsten van der Kolk, roeister, Olympisch medaillewinnaar en Haarlemse. De dagen na de opening zijn er verschillende acties dus het is de moeite waard om volgende week een keer zo’n hartversterkend sapje te gaan halen!

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin