Mona

Mona goede start 2017: meer smaak en minder zoet

In Nieuws, Producten, Shopping, Uncategorized by Arianna Ardia-Wenink

Toetjesmaker Mona is op 1 januari 2017 met een heel nieuw verbeterd pudding-assortiment begonnen. Zo bevatten de nieuwe toetjes meer echte ingrediënten als stukjes fruit, amandel en chocolade. Door deze ingrediënten hebben de toetjes ook nog eens een heel stuk minder suiker!

Feel good Mona video “van fans”

Om de nieuwe campagne te lanceren heeft Mona een leuke feel good video gemaakt om Nederland een beter, echter en gezellig nieuwjaar te wensen.

Naast het verbeteren van de recepturen, heeft het bedrijf  de Mona consument een stem gekregen. Mona heeft haar fans opgeroepen om via social media een filmpje te maken van hoe zij een Mona toetje met elkaar delen. De leukste inzendingen hebben een plekje in de leuke video gekregen.

Over Mona

Mona bestaat al heel lang, sinds 1970.

Het is niet de eerste keer dat Mona trouwe fans betrek bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. Dit begon zo’n twee jaar geleden toen er echte amandelen aan de bitterkoekjespudding werden toegevoegd. Niet veel later volgden er ook andere varianten uit het pudding-assortiment. Door de toevoeging van echte ingrediënten heeft de pudding een rijkere smaak gekregen.

Afbeelding header: Mona

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)