Louisiana Lobstershack open tijdens Haarlem Jazz

In Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

We berichtten een tijdje geleden over de aanstaande komst van de Louisiana Lobstershack in de Zijlstraat en daarna was het een tijdje stil rondom dit nieuw te openen restaurant. Vandaag kunnen we het goede nieuws brengen dat de Louisiana ons een sneakpeak in de keuken biedt tijdens Haarlem Jazz!

Logo Louisiana Lobstershack

Logo Louisiana Lobstershack

Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus kan je aan de Zijlstraat 21 proeven hoe de kreeft, burger en gumbo smaken. Ook zijn er verschillende cocktails en bieren te proeven en kan je luisteren naar -hoe kan het ook anders- New Orleans jazz, blues en funk.

Maakt de Louisiana de verwachtingen waar en kunnen we straks in Haarlem genieten van echt authentieke, swingende gerechten uit het Zuiden van de VS? We zijn heel benieuwd en wensen het team achter het restaurant heel veel succes tijdens Haarlem Jazz!

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin