Lidl soep

Lidl’s gevaarlijke soep: “Eet dit niet!”

In Nieuws, Producten by Arianna Ardia-Wenink

Supermarkt Lidl roept klanten op om hun Rivierkreeftsoep met saffraan terug te brengen naar de winkel.

In de soep van het merk Delicieux zou “mogelijk een microbiologische afwijking kunnen op treden”, meldt het bedrijf in een advertentie in de landelijke kranten. Wat deze afwijking precies inhoudt, is onduidelijk, maar de supermarkt roept mensen op de soep vooral niet te eten.

Klanten kunnen de zakken soep terugbrengen en krijgen hun geld terug. De oproep geldt alleen voor deze specifieke soep in zak. Andere varianten zijn niet gevaarlijk.

Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met Lidl Nederland per mail via contact@lidl.nl of telefoonnummer 020-7095039.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)