Kijktip

KIJKTIP! Koken met Yvette van Boven weer op de buis

In Nieuws, Recepten by Arianna Ardia-Wenink

Maandag 22 februari is het zover: het tweede seizoen van het kookprogramma van Yvette van Boven (schrijfster van de bestselling Home Made kookboeken) wordt uitgezonden. In de eerste aflevering kookt Yvette……andijviestamppot met draadjesvlees zónder vlees. Echt waar!

In Koken met Van Boven doet Yvette ons voor hoe je from scratch allerlei gerechten maakt. De formule van het kookprogramma is: Duurzaam en zonder al te moeilijk te doen. Zo worden afgeprijsde bosbessen omgevormd tot oude bessentaart en maakt Yvette een pesto van onkruid.

Bekijk hier een aflevering uit het eerste seizoen:

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)