Kippenhal

Karmeliet voortaan Kippenhal

In Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Bodega de Karmeliet aan de Spekstraat houdt na 33 jaar op te bestaan. Het restaurant De Karmeliet wordt De Kippenhal. 

Restaurant De Karmeliet in de Spekstraat gooit na 33 jaar het roer helemaal om. Eigenaar Michel Gruts die de Karmeliet in december 1982 begon vertelt aan het Haarlems Dagblad dat het na zoveel jaar tijd was voor een rigoureuze verandering. Zodra de verbouwing af is zal het restaurant open gaan.

Kip is hip and happening

“Kip is ’hip and happening’, vertelt Gruts verder. Je ziet momenteel in alle grote steden mooie kipzaken geopend worden, met goeie, gegrilde scharrelkip. Ik loop al een tijdje met het idee rond om daar mee aan de slag te gaan. Afgelopen Haarlem Culinair hebben we proefgedraaid onder de nieuwe naam en dat is erg goed bevallen. Die naam? Na de Vleeshal en de Vishal heeft Haarlem nu ook zijn Kippenhal!’”

Catering De Karmeliet

Het cateringbedrijf dat Gruts runt blijft De Karmeliet heten. De naam De Karmeliet blijft dus bestaan.

[Bron: Haarlems Dagblad. Featured foto: De Kippenhal]

Voorproefje

De Kippenhal heeft een voorproefje op De Kippenhal Facebookpagina gezet. Het ziet er lekker uit!

De Kippenhal

Contactgegevens De Kippenhal

Spekstraat 6
Haarlem
023 531 4426
http://www.dekippenhal.nl/

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)