Deliveroo Haarlem

Interview met Deliveroo Haarlem

In Nieuws, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

De bezorgdienst Deliveroo, die zich richt op kwaliteitsmaaltijden van ‘betere’ restaurants, is uitgebreid  naar Haarlem. Voor ons reden om ze op te zoeken en te interviewen. Natuurlijk waren we ook benieuwd naar hun link met Haarlem. 

De van origine Londense delivery service Deliveroo heeft als doel een restaurantervaring aan huis of kantoor te bieden: kwalitatief delivery food vanuit je favoriete restaurant op een uitstekende manier bezorgd.  In de woorden van Deliveroo “Eten waar je van houdt, bezorgd bij jou. Bestel heerlijk eten bij jouw favoriete restaurants met een bezorgtijd van gemiddeld 32 minuten.”

Het bedrijf kondigde in november aan ook in Haarlem te gaan bezorgen. En nu is Deliveroo Haarlem een feit. Wij hebben contact gezocht met Deliveroo Haarlem en Anouk Bunge geinterviewd.

Wat is het concept van Deliveroo?

Deliveroo is een online bestel- en bezorgservice van de lekkerste en leukste restaurants uit de stad.

Wat maakt jullie concept anders dan het bestaande aanbod, volgens jullie?

Deliveroo is een online bestel- en bezorgplatform; de klant bestelt via onze website of app,de order komt binnen op een door ons geleverde tablet bij het restaurant en 10 minuten voordat de chef klaar is met de bereiding roept hij een Deliveroo bezorger op (Deliveroofaciliteert de bezorgers!), die de bestelling naar de klant op de fiets bezorgd. Dit alles gebeurt in gemiddeld 32 minuten.

Deliveroo Haarlem

De service onderscheidt zich door het hele proces voor restaurants te verzorgen. Hierdoor kunnen mensen nu ook bestellen bij restaurants die zich zelf geen bezorgservice konden veroorloven.

Een service voor alle restaurants?

Vaak zijn de restaurants in ons aanbod de ‘betere’ restaurants. Maar we hebben het in onze marketing nadrukkelijk over ‘lekker eten’. Het hoeft helemaal niet moeilijk of luxe te zijn: een burger met friet kan ook, of zelfs bitterballen. Van bovengemiddelde kwaliteit, dat wel.

Wat bieden jullie aan?

Deliveroo bezorgd de gerechten van de leukste en lekkerste restaurants; die dit voorheen niet deden. Dit geeft de consument een gevarieerder en beter aanbod op gebied van thuis eten laten bezorgen. Daarnaast maken wij gebruik van geavanceerde technologie waarmee wij de bestelling van A tot Z strak monitoren en continue in contact zijn met de klant, het restaurant, onze customer service en driver. De bezorging en bezorgtijd managen wij hierdoor zeer nauwkeurig. De bestelling is dus ook door de klant van begin tot eind te volgen. Met een uiteindelijk totaal resultaat voor de consument dus geen lange en onzekere wachttijden meer en lekker warm en goed eten bezorgd.

En nu ook in HaarlemDeliveroo Haarlem

Ja, op 1 december zijn wij live gegaan in Haarlem.

Waarom Haarlem?

Na Amsterdam zijn we op zoek gegaan naar een stad met een groot aanbod in goede restaurants en een potentiele markt/doelgroep voor lekker eten, goed bezorgd!

In Haarlem varieert dit van de beste burger van Thrill Grill en de lekkerste salades van BOS tot plateaus fruit de mer van Seymour en de lekkerste rotisserie kip van Cafe Colette. Beter kan niet!

We hebben iets gezamenlijks dan, we gaan voor lekker eten en we gaan voor Haarlem!

Heel leuk. Bedankt voor het interview.

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)