IJssalon Garrone Beate Garrone (Foto: Ijssalon Garrone)

IJssalon Garrone later open door ziekte moeder

In Nieuws by Arianna Ardia-Wenink

Verdrietig bericht. Beate Garrone, samen met haar familie eigenaresse van de bekende ijssalon Garrone in Haarlem, is getroffen door een zware hersenbloeding. Om die reden gaat de ijszaak later dan gepland open.

Dat meldt de familie op Facebook:

“Lieve vrienden,

Normaal gesproken zouden wij deze week onze zaak weer openen voor een nieuw ijsseizoen. Momenteel zijn wij alleen niet in staat de ijssalon al te openen.
Helaas is onze moeder, Beate Garrone, vorige week getroffen door een zware hersenbloeding.
Ze vecht momenteel voor haar leven.
Wij hopen op uw begrip dat wij bij onze moeder willen zijn om haar te steunen.

Familie Garrone”

De steunbetuigingen stromen binnen onder het bericht.

Alle Haarlem Foodies wensen de familie veel sterkte en beterschap toe.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)