Hoe voeg ik superfoods aan mijn menu?

In Healthy Food, Recepten by Arianna Ardia-Wenink

Superfoods kun je heel makkelijk aan je dagelijkse maaltijd toevoegen. Zo kun je superfood boerenkool in een salade verwerken, net als noten. acai Bessen, goji bessen en chiazaad zijn heerlijk in je joghurt. Het is wel belangrijk dat je superfoods niet bakt, maar rauw eet. Dan zitten ze bombol vitaminen en goede voedingsstoffen.

Biologische Griekse Yoghurt met Superfoods
Een lekker, simpel recept:

  • 200 ml biologische Griekse yoghurt
  • 1/2 banaan in stukjes
  • 1 el goji besjes
  • 1 el bijenpollen
  • 1 el granola
  • klein beetje kaneel

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)