Bokbierdag

HAARLEMSE BOKBIERDAG 2017

In Dranken, Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

De herfst heeft gelukkig ook zijn voordelen. Zondag 15 oktober is het weer zover: De Haarlemse Bokbierdag! Tijdens De Haarlemse Bokbierdag laten 16 verschillende cafés in Haarlem je de mooiste, verwarmende bokbieren proeven.

De 16 verschillende cafés in Haarlem hebben ieder andere bokbieren op de tap.

Bij alle deelnemende cafés kan gestart worden vanaf 13.00 uur en de dag eindigt om 20.00 uur. Deelname kost €5,- en daarvoor krijg je een routebeschrijving, een stempelkaart en een lekker hapje. Bij voltooiing van de tocht (bij 6 stempels) staat er een presentje klaar in het café waar je bent gestart.

Betalen kan uitsluitend ter plekke met cash of PIN.

ONTDEK JOUW FAVORIETE BOKBIER TIJDENS DE BOKBIERDAG HAARLEM.

 

Datum/Tijd
18 okt 2015
13:00 – 20:00

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)