Fotowedstrijd: HAARLEM & FOOD (& DRINKS) - Zomereditie. Foto: Kampeergek)

Fotowedstrijd: HAARLEM & FOOD (& DRINKS) – Zomereditie

In Food Events by Arianna Ardia-Wenink

MAAK & UPLOAD OF MAIL JE BESTE FOOD FOTO’S (max 3) EN WORD GEPUBLICEERD! 

Thema

HAARLEM & FOOD (& DRINKS). Deze is de zomer editie dus een zomers tintje wordt gewardeerd.

(Foto: Woodstone)

Fotowedstrijdperiode

Vandaag- 16th augustus 2015

Waar kun je de foto’s (max 3) uploaden: In dit foto album van de Haarlem Photo Club. Of mail je foto’s naar info@HaarlemFoodies.nl.

Denk aan

De foto’s moeten idealiter gemaakt worden tussen nu en de deadline. Probeer te vermijden ze uit je achief te halen (natuurlijk als je in je archief DE shot hebt die perfect bij het thema past mag je de foto posten maar meld alsjeblieft erbij dat het uit je archief komt, met jaartal erbij).

Feedback

Een van de beste dingen van fotowedstrijden is de mogelijkheid om elkaar feedback te geven nadat de deadline voor het inleveren van de foto’s is verlopen (tot max 1 week na de deadline). Dus maak wat tijd om naar de andere foto’s te kijken en probeer een constructieve feed back te geven of leg uit waarom je die foto leuk vindt.

Publiceren

Wij zullen per seizoen 10 foto’s selecteren. We beginnen met de zomer editie. We zullen de 10 geselecteerde foto’s publiceren op deze websites: Haarlem FoodiesHaarlem Photo Club en expatsHaarlem. Éen foto per seizoen zal, na toestemming van de fotograaf, gepubliceerd worden als banner van de Haarlem Foodies Facebookpagina.

ProefPark Haarlem picknickkleed

Daarnaast zullen de eerste en tweede wedstrijdwinnaars het enige echte ProefParkHaarlem Picknickkleed winnen!

We zijn heel benieuwd naar jullie foto’s!

(Foto: Pentax Forum)

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)