ProefPark Haarlem 2015

Foto’s Mobiele Food Fotografie Workshop op ProefPark Haarlem 2015

In Food Events, Reviews, Uit eten/drinken, Uncategorized by Arianna Ardia-Wenink

Hier zijn ze, de foto’s van de Haarlem Foodies / Haarlem Photo Club / expatsHaarlem Mobiele Food Fotografie Workshop op ProefPark Haarlem 2015.

ProefPark HaarlemMet Haarlem Foodies Chef Nicoletta Tavella, chef bij La Cucina del Sole, food adviseur voor de Consumentenbond, TV shows zoals Kassa!  “De smaakpolitie” (SBS6), “Herrie in de keuken” (RTL4),  “Huisje Boompje Beestje” (NTR) en radioshows zoals “Dichtbij Nederland” (Radio 5) en “Winfrieds Woonkamer” (NTR), dagbladen en blogs, schrijfster van meerdere bekende kookboeken  zoals  “Antipasti”, “Cucina di casa mia”, “La cucina degli altri”, “Gewoon Gezond” en Ambassadeur van Jamie Oliver’s Food Revolution.

Met de Haarlem Photo Club fotografen:

Met mijzelf, Arianna, als presentator.

En met ons fantastisch publiek. Bedankt voor jullie komst!

Een groot bedankt ook aan de organisator van ProefPark Haarlem, Sjors van Wezel die ons de kans heeft gegeven om deze unieke ervaring mee te mogen maken.

Te veel woorden… hier zijn de foto’s:

This slideshow requires JavaScript.

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)