foodora

foodora start met de bezorging van Vapiano in Nederland en Haarlem

In Nieuws, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

Vapiano gaat voor de online bezorging van hun gerechten in Nederland samenwerken met foodora. Voor de maaltijdbezorgservice betekent het toevoegen van de internationale restaurantketen een mooie aanvulling op het portfolio.

Vapiano werd in 2002 in Hamburg opgericht en heeft meer dan 185 vestigingen in 31 landen op 5 verschillende continenten. Het Italiaanse restaurant staat naast verse pasta’s, pizza’s, antipasti en salades bekend om huisgemaakte sauzen, dressings en pesto’s. De samenwerking tussen beide bedrijven zal in eerste instantie beginnen in Rotterdam, met de bedoeling dat andere steden zullen volgen.

Service en kwaliteit

Vincent Hosman, Managing Director van foodora Nederland kijkt uit naar de samenwerking en de keuze van Vapiano voor foodora als preferred partner. “We zijn blij dat we de bezorging van hun kwalitatief hoogstaande gerechten overnemen en dat Vapiano op onze service en kwaliteit vertrouwt. We zien de laatste tijd dat steeds meer restaurantketens voor deze manier van bezorgen kiezen.”

Meer gasten laten genieten

Volgens Jolyn Schrama, Marketing Manager van Vapiano, heeft Vapiano zin in de samenwerking tussen beide bedrijven: “Wij zijn blij dat we onze krachten gaan bundelen. We zien in foodora een goede partner voor het uitbreiden van de bezorging van onze heerlijke pasta’s, pizza’s en insalate. Door de samenwerking met foodora als partner kunnen meer gasten genieten van onze gerechten, voor zowel lunch als diner, thuis of op het werk.”

Tweede samenwerking in korte tijd

Voor foodora betekent dit de tweede samenwerking met een grote keten in korte tijd, nadat aan het begin van deze maand al bekend werd gemaakt dat foodora gerechten van het Amerikaanse KFC gaat bezorgen.

Over foodora

Bezorgservice foodora (met de kleine letter f) is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. Sinds eind 2015 is foodora volledig onderdeel van het aan de beurs in Frankfurt genoteerde Delivery Hero. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels 10 landen en 65 verschillende steden. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel (of op schoot) dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 09.00 tot 23.00 uur in Amsterdam en vanaf 11.00 uur in Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Leiden en Haarlem. Kijk voor meer informatie op www.foodora.nl.

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)