Filet americain

Filet americain gekocht bij de Albert Heijn? Breng terug

In Nieuws, Producten by Arianna Ardia-Wenink

Filet americain gekocht bij de Albert Heijn? Die kan je beter terugbrengen naar de winkel! AH roept een deel van zijn verpakkingen AH filet americain naturel van 160 gram terug wegens besmettingsgevaar met darmbacterie Listeria.

Albert Heijn haalt een deel van zijn verpakkingen AH filet americain naturel van 160 gram terug uit de winkels.

De verpakkingen met een prijssticker van 2 euro en met de houdbaarheidsdatum 26 maart zijn besmet met de listeria-bacterie. Het eten van dit product kan schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus het concern. Kopers wordt dringend verzocht het product niet te consumeren. Klanten kunnen de filet americain (naturel 160 gram) terugbrengen naar een AH-supermarkt, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Listeria is een bacterie die een voedselinfectie kan veroorzaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn, aldus het Voedingscentrum. Vooral zwangere vrouwen moeten ervoor oppassen; een infectie met listeria kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte. Ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem zijn eveneens extra vatbaar.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 – 03 05.

[Bron: Nu.nl]

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)