Droomkookreis Sicilië

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Stel je voor…genieten van fantastisch Siciliaans eten, de mooie Italiaanse taal en heerlijke lokale wijn, met uitzicht over dorpjes, kleine stadjes, bergen en de Ionische zee, aan de voet van de Etna…

Heerlijk idee, toch? Schrijf daarom snel in voor een droomkookreis naar Sicilië in september en dan zorgen Evelyn en Lizzy, je  Haarlemse gastvrouwen èn kookleraressen, voor een onvergetelijk verblijf in Casa Azzurra op Sicilië. 

Tijdens je verblijf leren zij je de fijne kneepjes van de Siciliaanse keuken, het Italiaans en de lokale wijnen, terwijl je ondertussen voldoende tijd hebt om de omgeving te ontdekken en te genieten van al het moois dat Sicilie te bieden heeft. En dat is heel wat! Denk aan de imposante, actieve vulkaan Etna, levendige dorpjes, steden vol met prachtige architectuur, de azuurblauwe zee.

Tijdens je verblijf verzorgen je gastvrouwen ’s ochtend een uitstap naar lokale wijnboer, mozzarella fabriek of een vismarkt, gevolgd door een lichte lunch. ’s Middags wordt er ontspannen met elkaar gekookt terwijl er Italiaans wordt geleerd en is er tijd om iets voor jezelf te doen (en dat mag best een dutje zijn), om ’s avonds met elkaar te eten onder het genot van een mooi glas wijn.

De kosten voor deze reis zijn €399,00, inclusief ontbijt, lunch, diner, overnachtingen, uitstapjes en kooklessen.Daarnaast is er de mogelijkheid om de reis te verlengen met twee dagen (kosten €100 extra) en als je op deze twee dagen Italiaanse les wilt, zijn de kosten €200 euro.

Alles op een rij:

Zondag 20 september 2015 t/m donderdag 24 september 2015 , 5 dagen: € 399.- p.p inclusief:
Vier overnachtingen o.b.v. 3-pers. appartement (verlenging 2 nachten € 100.- p.p. extra)
4 x ontbijt, 3 x lunch, 4 x diner, inclusief wijn en koffie
4 kooklessen
3 uitstapjes
Italiaanse les

Transavia verzorgt vluchten naar Catania  Airport ( 45 km vanaf Casa Azzurra) vanaf 78 euro. Meer weten of meteen boeken? Kijk voor meer informatie ook op www.casa-azzurra.eu of mail voor reserveringen of info over Sicilië naar evelyn@casa-azzurra.eu of naar lizzykookt@outlook.com. Of bel Lizzy op 06-14279099.

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin