Dille & Kamille Haarlem

Dille & Kamille Haarlem in het nieuw! Een feest voor foodies…

In Healthy Food, Nieuws, Producten, Shopping, Uncategorized by Alexandra Blaauw

Op vrijdag 18 maart ging op Anegang 46 de volledig vernieuwde winkel van Dille & Kamille weer open na een forse verbouwing. De avond ervoor knipte wethouder Economische Zaken mw. drs. Joyce Langenacker officieel het lintje door.

De winkel is een stuk ruimer geworden: het buurpand werd erbij getrokken en uit twee historische panden ontstond één mooi geheel. Net zo gezellig als vroeger, maar met veel meer ruimte voor het assortiment en het echte ‘Dille & Kamille gevoel’.

Dille & Kamille Haarlem

Ruim en toegankelijk

Dille & Kamille zit al sinds 1986 in de Anegang, één van de gezelligste straatjes in het historische hart van Haarlem. Vóór de verbouwing was dit de kleinste van alle Dille-winkels: knus en gezellig, maar veel te krap geworden.
De grotere winkel is een perfect cadeautje voor onze 30ste verjaardag! Het is nu een stuk groter en lichter. En dankzij de lift is ook het verhoogde stuk achter in de winkel, met het speelgoed en onze badspulletjes, goed toegankelijk voor klanten met een kinderwagen of rolstoel.

Het hart van de winkel

Bij Dille & Kamille Haarlem krijg je een lekker ouderwets ‘marktgevoel’: dat begint al buiten met alle tuin- en kruidenplanten. Binnen kan je rustig rondsnuffelen en – met klassieke muziek op de achtergrond – genieten van de echte Dille-sfeer.

Ik ben erg blij met de nieuwe ‘keukenbalie’. “Dille & Kamille is dol op koken en bakken, dus dit is echt het hart van onze winkel. Hier hebben we meer dan 70 verschillende keukenkruiden voor je, mét gebruiksadvies natuurlijk. We laten zien hoe onze keukenhulpjes werken en je kunt er van alles proeven.

Dille & Kamille Haarlem

Dille & Kamille Haarlem

Dille & Kamille is een paradijsje voor de enthousiaste thuiskok: massa’s keukenhulpjes, bakspullen, ovenschalen en kookboeken, maar ook allerlei lekkers zoals spannende pastasoorten, bio olijfolie, heel veel soorten thee, Britse chutneys en lemon curd. Van echt vanille-extract tot aan koekstekers in dino-vorm, je komt hier de meest bijzondere dingen tegen. Allemaal mooi en vaak ambachtelijk vormgegeven, zonder opsmuk en gemaakt van natuurlijke materialen. ‘Natuurlijke eenvoud’ noemen ze dat bij Dille & Kamille!

 

Adres

Anegang 46
2011 HS Haarlem
Tel: 023 532 98 73

Openingstijden

maandag: van 12u tot 18u/ dinsdag t/m vrijdag: van 9.30u tot 18u/ donderdag: koopavond tot 21u/ zaterdag: van 9.30u tot 17.30u/ zondag: van 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)

Alexandra Blaauw

Alexandra Blaauw

Heeft over de hele wereld gewoond en gewerkt. Nu uiteindelijk geland bij Dille & Kamille in Haarlem.
Wij hebben een uitgebreid assortiment in onze winkel. Onze foodhoek is mijn favoriete plek. Het doet mij goed om onze klanten te laten proeven van de vele producten die wij verkopen. Ook thuis vind ik het belangrijk om tijd te nemen om samen te eten. Het maakt mij blij als ik tevreden klanten de winkel zie verlaten, en hoop dat ook zij met hun dierbaren een mooi samen zijn kunnen creëren.
Alexandra Blaauw

Latest posts by Alexandra Blaauw (see all)