Filet-Americain

De Vegetarische Slager introduceert 100% plantaardige Filet Americain

In Healthy Food, Nieuws, Producten, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

‘Meest gemiste product tijdens zwangerschap’ nu ook geschikt voor zwangere vrouwen
De Vegetarische Slager introduceert 100% plantaardige Filet Americain bij Albert Heijn en Jumbo. Na een lang ontwikkeltraject is het gelukt een 100% plantaardige versie van Filet Americain te maken waar ook vleeseters erg enthousiast van worden én die geschikt is voor zwangere vrouwen.
Uit recent onderzoek* is gebleken dat bijna de helft van de zwangere vrouwen Filet Americain het meest mist tijdens hun zwangerschap. Dat probleem is nu voorbij met de vegan Filet Americain die sinds half juni in 300 winkels van Albert Heijn en bijna 200 winkels van Jumbo wordt aangeboden.
Ruim een maand geleden lanceerde De Vegetarische Slager al een 100% plantaardige Petit Paté die in smaakpanels zeer positief werd beoordeeld. Voor beide nieuwe producten geldt dat ze cleanlabel zijn, zonder kunstmatige E-nummers. Om voedselverspilling tegen te gaan worden zowel de Paté als de Filet Americain aangeboden in kleine bolletjes.
Verkoopprijs Petit Pâté vanaf € 2,49, verkoopprijs Petit Filet a l’Americain vanaf € 2,29.
Filet Americain

Foto: Filet Americain De Vegetarische Slager

* Bron: 24Baby.nl (6.495 respondenten)

Over De Vegetarische Slager

De luxe slager van toen, maar dan zonder vlees of vis, dat is De Vegetarische Slager. Culinair vegetarisch genieten met producten op basis van peulvruchten. Het grote ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten. Jaap Korteweg, biologisch akkerbouwer en overtuigd van een plantaardige toekomst, opende daarom in 2010 de eerste Vegetarische Slager winkel ter wereld in Den Haag. Inmiddels is de formule uitgegroeid tot ruim 3500 verkooppunten in vijftien landen waaronder Nederland, België, Spanje, Finland en Italië. Voor meer informatie: www.devegetarischeslager.nl

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)