De Kippenhal op Haarlem Culinair

In Food Events, Nieuws, Uit eten/drinken by Lizzy Martin

Het kan je niet ontgaan zijn als je op Haarlem Culinair was: De Kippenhal. Dit pop-up restaurant moet in oktober een vaste plek in Haarlem krijgen (waar is nog niet bekend) en bood de bezoekers  van Haarlem Culinair dit weekend al een kijkje in de keuken.

Menu De KippenhalDe Kippenhal beantwoordt met het zwarte retro logo en het aanbod van streetfood in ieder geval helemaal aan de trend van de afgelopen jaren. Na de hotdog en de hamburger wordt nu de geroosterde kip aan het spit ook weer “opgehipt”. Verder had De Kippenhal, waar overigens Bodega de Karmeliet achter zit, ook pulled pork en softshell crab op de kaart, waardoor het lijkt of men ondanks de heel duidelijke naam niet durft te kiezen voor een aanbod met alleen maar kip.

De Haarlem Culinair-bezoekers die wij spraken, vonden dat er bij De Kippenhal nog gewerkt moet worden aan de smaak van de gerechten. Zowel de pulled pork als de kipspiesjes die werden geproefd, waren erg vlak van smaak. Maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen er zo over denkt, dus we zijn erg benieuwd naar jullie mening over dit nog te openen restaurant. Heeft De Kippenhal volgens jou een toekomst in Haarlem? Laat je reactie hieronder achter!

Lizzy Martin

Lizzy Martin

Lizzy Martin (Oud-Beijerland, 1973) woont sinds 2004 in Haarlem, samen met haar man en haar tweelingzoons en is gek op koken, schrijven over koken, gintonic, intieme dineetjes, goede wijn, feestjes, het Spaarne, haar vrienden en gezin.
Lizzy Martin