CULY FOOD FESTIVAL

CULY FOOD FESTIVAL: CULINAIR EVENEMENT IN HALFWEG

In Food Events, Nieuws by Arianna Ardia-Wenink

Het is alweer bijna Pasen. Gezellig! Maar je wilt niet de hele dag binnen zitten … Bezoek dan het allereerste Culy Food Festival in SugarCity te Halfweg, voor wie uit Haarlem komt, om de hoek!

Culy.nl, het bekende online magazine over eten en genieten, gaat offline met het Culy Food Festival. Aankomend paasweekend (4 en 5 april 2015) wordt SugarCity omgetoverd tot een culinaire mekka. Het is het eerste publieksevenement in de monumentale, voormalige suikerfabriek. Een bijzondere locatie voor een bijzonder event.

temakidilmah1
Op het festivalterrein zijn talloze activiteiten te zien en beleven. Zo worden er 3D-ijsjes geprint en kun je bijvoorbeeld Chinese dumplings proeven. Er is meer: een chocolade smaakworkshop, een sushi handrolls cursus, tips over hoe hoe je van slow koffie kunt genieten en hoe je eten als medicijn kunt inzetten , een vergeten groenten bingo, thee-, cider en bier-proverijen, een cursus food-styling en -fotografie. En voor de kids een kids-kookworkshops.

foodfotografieeasypeasy
De programmering van Culy Food Festival is uniek en vol primeurs.

Dit is wat je kunt verwachten:
Brandt en Levie, Cereal Killer Cafe, Sergio Herman-docu Fucking Perfect, Culinaire docu’s door FFF,Food-fotografie en foodstyling workshop, Easy Peasy kids kookworkshop, Dilmah, Yvette van Boven, Tony’s Chocolonely smaakworkshops, &Samhoud Places, Schnacks, Egg Bar, Smokey Goodness, Superfresh, Slow Coffee, Eet apotheek, Cider tasting, Maggie’s Dumplings, Vergeten Groente Bingo, Limited edition ijsjes van MELT, TV Wartburg,  Culistrators, BAR BAR, Van Riek tot Vork, Foodwelove, Compliment van een lekkere vent, De Sapkar.

MUZIEK:
De Band Koffie ,Wicked Jazz Sounds, Sarah-Jane, The Resistance Orchestra, Rolling Beat Machine.

salamebarPRAKTISCHE DETAILS CULI FOOD FESTIVAL

Paasweekend 2015
Zaterdag 4 april: 13.00 – 23.00 uur
Zondag 5 april: 13.00 – 22.00 uur

SugarCity – goed te bereiken met auto, trein of fiets
Haarlemmerstraatweg 11
1165 MJ Halfweg

Meer info: www.culy.nl/festival
Tickets: bit.ly/culyfoodfestivaltickets
Event op Facebook: www.facebook.com/events/757922460955294

Like en Volg ons!

Like en volg Haarlem Foodies en blijf op de hoogte van leuke food weetjes en evenementen.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)