Blender: Healthy & lekker

In Healthy Food, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Op de hoek van Gasthuisvest en Kleine Houtstraat is BLENDER gevestigd.blender Van ontbijt tot borrel word je voorzien van gezonde hapjes.

Onze vriendin Alessandra Cantiniere van Pure Food Coaching was bij de opening en heeft deze mooie foto’s gemaakt.

Wij waren er deze week weer en..

Haarlem Foodies is blij met deze prachtige zonnige lokatie!

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)