Vijfhoek Blond

BIERTJE? JA… VIJFHOEK BLOND!

In Dranken, Food Events, Nieuws, Producten, Shopping by Arianna Ardia-Wenink

De Vijfhoek, een wijk met een eigen biermerk! Mijn wijk!

Vijfhoek Blond

En het is niet zo maar een bier, maar een écht Jopenbier. Het bier is gebrouwen in opdracht van de Vijfhoek café’s.

Vandaag, 6 april, is bij café de Vijfhoek het eerste vaatje ‘Vijfhoek Blond’ (6%) op een feestelijke wijze opengeslagen. De kenners vertellen ons dat een lekker smakend bier is, dat snel naar meer smaakt.

Dat kunt u nu zelf proeven in de wijk met zijn eigen biermerk. Het tapbier is nu te koop in de Vijfhoek bij de Vijfhoek café’s en bij AH (in flesje) op de Raaks!

Proost!

Vijfhoek Blond

Vijfhoek Blond. Foto: Vijfhoek-Raaks-Doelen.nl

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)