Yoghurt Barn

Bevestiging: Yoghurt Barn komt naar Haarlem

In Healthy Food, Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Een paar weken geleden hadden de Haarlem Foodies als eersten aangekondigd dat Yoghurt Barn binnenkort naar Haarlem kwam. Nu weten we ook waar.

Loei Lekkere Yoghurt Specials, Blended Yoghurts, en superheerlijke high teas.

In meerdere steden in NL al een groot succes, en vanaf deze zomer in Haarlem. Hoera!

Waar? Aan de Kruisstraat 15 kunnen wij deze zomer gaan genieten van al dit lekkers.

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)