Haarlem Foodie

Ben jij een Haarlem Foodie? Laat het zien!

In Food Events, Nieuws, Producten, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

De trend van deze zomer: laat zien dat jij een FOODIE bent. Met het enige echte Haarlem Foodie t-shirt of hoody. Wordt gespot met je Haarlem Foodie t-shirt, hoody of tank top en Win!

Hoe bestel je een Haarlem Foodie t-shirt, hoody of tank top?

Klik op deze link en kies je voorkeursmodel (unisex of lady) en favorite kleur. Als je snel bent kun je trots je Haarlem Foodie outfit op de aankomende Food Festivals showen!

Doe mee aan de Haarlem Foodies Zomeractie en win!

Word gespot en gefotografeerd deze zomer met de Haarlem Foodie t-shirt, hoody of tank top en getagd in onze Zomeractie fotoalbum en maak kans op:
  1. één gratis 3 gangen diner voor 1 persoon bij het populaire Spaanse restaurant in Haarlem Patxaran
  2. één gratis Proef!avond voor 1 persoon bij de Haarlemse Dame van de Wijn, Gabrielle Salvatore
  3. één gratis fles wijn, persoonlijk geselecteerd door Gabrielle Salvatore.
Haarlem Foodie

(Foto: Siebe van der Leij, Patxaran)

Haarlem Foodie

(Foto: Philip Mees voor Gabrielle Salvatore)

Deelnamevoorwaarde
De actie is uitsluitend voor Haarlem Foodies volgers.

Dus

Waar wacht je nog op, like onze Facebookpagina, word getagd met je Haarlem Foody t-shirt, hoody of tank top in het Haarlem Foodies Zomeractie fotoalbum en Win!

Zie je iemand anders in een Haarlem Foodie outfit lopen? Gun hem/haar de prijs, maak een foto en upload die in het Haarlem Foodies Zomeractie fotoalbum.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)