Belsazar Vermouth

Belsazar Vermouth het nieuwe zomerdrankje 2017

In Dranken, Nieuws, Producten, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Who’s ready for summer? Het duurt nog wel even natuurlijk maar het zijn onze favoriete maanden met vitamine D in overvloed voor de nodige boost, we ontwaken massaal uit onze winterslaap en we willen everywhere and anytime socializen. En hoe vieren wij Nederlanders die geliefde zomer? Juist, met heerlijke drankjes.

Wij zijn de brengers van het goede nieuws, want er is een nieuw drankje waar je spontaan verliefd op zal worden na de eerste slok; Belsazar Vermout. Het al eeuwenoude drankje Vermout, doet dit jaar opnieuw zijn intrede in Nederland. Vermout, versterkte wijn gecombineerd met kruiden, heeft de afgelopen jaren zijn opmars beleefd en is weer terug van weggeweest. Belsazar maakt enkel gebruik van Duitse wijn afkomstig uit het Zwarte Woud.
Daar waar Vermout nu vooral bekent is als aperitief,  l’hora del vermut om vijf uur, maakt Belsazar de wereld van Vermout onweerstaanbaar voor elk moment. Levensgenieters drinken Belsazar.
Kwaliteit, passie, gezelligheid en traditie worden samengebracht in één verleidende fles. Belsazar Vermout kan on the rocks, met een tonic of in een klassieke cocktail vorm gedronken worden. Jij bepaalt jouw favoriete combinatie van smaken terwijl je hoopt dat die zomer zo lang mogelijk duurt.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)