't Stoepje.nl

Bakkerij ’t Stoepje volkorenbrood door Consumentenbond als beste getest!

In Healthy Food, Nieuws, Producten by Arianna Ardia-Wenink

Volkorenbrood is nog altijd de populairste broodsoort van ons land. Het allerlekkerste volkorenbrood van Nederland, dat koop je bij Bakkerij ’t Stoepje, zo oordeelde De Consumentenbond.

‘t Stoepje bakker Wim Henk Koelewijn staat op zaterdag op de Grote Markt in Haarlem.

Een smaakpanel testte de volkorenbroden van vijftien supermarkten en landelijke bakkerijketens. Het fijn volkorenbrood van Bakkerij ’t Stoepje wordt vooral geroemd om de versheid en smaak. Het volkorenbrood is rijk aan vezels, B-vitaminen en mineralen en wordt uiteraard dagelijks vers gebakken door de bakkers van Bakkerij ’t Stoepje.
Toch kopen veel Nederlanders hun brood vanwege het gemak in de supermarkt. Zonde, zo stelt De Consumentenbond. Uit de test blijkt dat het beste brood toch echt van de bakker komt. De resultaten van de test laten zien dat het winnende brood van Bakkerij ’t Stoepje qua prijs tussen supermarkten en de meeste bakkers in zit. Reden genoeg om voor echt goed volkorenbrood naar Bakkerij ’t Stoepje te gaan.
 
(Bron: Consumentengids juli/augustus 2017)
't Stoepje

Volkoren brood (Foto: Market Food Group)

Bakkerij ‘t Stoepje

Bakkerij ‘t Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels komt u Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 600 markten in Nederland tegen. Vanaf 2007 worden ook markten in België aangedaan. In meer dan 10 plaatsen in Vlaanderen komt u onze geel-rode kramen tegen.

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)