The Amsterdam Coffee Festival 2015 komt er weer aan

In Food Events, Nieuws by Arianna Ardia-Wenink

Van vrijdag 15 t/m zondag 19 mei 2015 is de NDSM-werf in de hoofdstad voor de tweede keer het decor van het Amsterdam Coffee Festival.

The Amsterdam Coffee Festival is het evenement waar de innoverende subcultuur van liefhebbers van koffie, thee, chocolade en food beleefd wordt.

Dit is een onmisbare ervaring voor koffiekenners en ‘Urban foodies’. Koffiebeleving, trends, muziek, culinaire highlights, gezond ‘Street Food’, DJ’s en nog veel meer. The Amsterdam Coffee Festival is een niet te missen evenement. Drie dagen op rij is de NDSM-werf 1 grote koffiebar. Vol internationale smaken, stijlen en statements.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers verschillende soorten koffie proeven.  Naast dé koffietrends, proef je hier ook vernieuwende thee, cacao-specialties en chocolade creaties.

Het idee van het festival is overgewaaid uit Engeland, waar koffieliefhebbers al enkele jaren terechtkunnen op het London Coffee Festival. In 2014 trok de eerste editie van ‘ACF’ meer dan vijfduizend bezoekers!

coffee festival

Wanneer en waar?

The Amsterdam Coffee Festival vindt plaats op 15, 16 en 17 mei a.s. op de NDSM-werf in de Neveritaweg 15 in Amsterdam. Vindt hier een routebeschrijving per auto en openbaar vervoer.

De vakdag begint op vrijdag 15 mei a.s. om 10.00 uur tot circa 17.00 uur. Daarna opent het festival voor het grote publiek, tussen 17.00 en 20.00 uur. Van 20.00 tot 22.00 uur is er het openingsfeest met muziek en DJ’s: The Espresso Martini Launch Party. (sommige stands gaan aan het einde van de middag en ’s avonds dicht).

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei a.s. is er van alles te zien en te beleven op het evenement, zo zijn er alleen al drie speciale ‘smaaksessies’ per dag om aan deel te nemen.

Tickets

Tickets kosten € 11,50 (standaard p.persoon), € 40 ( voor 4 personen) en € 4 (p. kind). Bestel de tickets hier.

Video van The Amsterdam Coffee Festival 2014

 

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)