Rapa Nui

AFKOELEN ONDER HAVAIANAS DOUCHE BIJ RAPA NUI

In Nieuws, Uit eten/drinken by Arianna Ardia-Wenink

Eindelijk is het zover! Na Spanje, Frankrijk, Italië en België is er nu ook op het Nederlandse strand een gigantische Havaianas douche.

Je vindt de douche bij Rapa Nui in Bloemendaal, Rapa Nui is een kleurrijke unieke plek waar iedereen welkom is en kan genieten van de ondergaande zon, zand tussen de tenen, lekker eten, funky muziek, cocktails of een mooi glas wijn. No-nonsens en even lekker nergens aan denken, maar puur genieten!

Contactgegevens Strandpaviljoen Rapa Nui

Strandpaviljoen Rapa Nui
Boulevard Barnaart 27
2041 JA Zandvoort
http://www.rapanui.nl

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)