Food Revolution Day

Food Revolution Day Fifteen Amsterdam

In Nieuws, Uit eten/drinken, Uncategorized by Arianna Ardia-Wenink

Food Revolution Day 2016
20 mei 2016
Fifteen’s Food Symposium

. . . . . .

In samenwerking met Hutten Europe en Food Revolution Ambassador Terri Salminen organiseert Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam Fifteen’s Food Symposium tijdens Food Revolution day op 20 mei 2016.

Food Revolution Day

Jamie Oliver

Food Revolution Day

Terri Salminen

Deze dag staat in het teken van samen koken en genieten van gezond en lekker eten. Inspireer en raak geïnspireerd door de toegewijde chefs en food influentials die samen met alle aanwezigen allerlei verschillende gerechten koken.

Food Revolution Day, in het leven geroepen door Jamie Oliver, is een wereldwijde actiedag waarop goed, vers, echt eten wordt gevierd. Dit door samen te koken en te genieten van lekker en gezond eten.
Iedereen is welkom en is vrij om mee te doen aan kookworkshops en demonstraties van bekende chefs, bloggers en food influentials.

De line-up van food influentials bestaat uit een team van internationale chefs van Hutten Europe. Verder zijn er Food Revolution Ambassadors aanwezig van over de hele wereld en natuurlijk wordt Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam vertegenwoordigd door chef-kok Michael Verswijveren en een grote groep leerlingen van Fifteen. Tot slot zijn er nog veel meer voedingsdeskundigen, food-stylisten en toegewijde food-bloggers aanwezig.

Meer informatie over het event is te vinden op www.fifteen.nl/foodrevolution.

Join the #FoodRevolution and share the power of cooking.

Food Revolution Day

Wesley – Tanisha

Details Food Revolution Day 2016

Locatie: Restaurant Fifteen Amsterdam, Jollemanhof 9 1019 GW Amsterdam

Tijd: 11:00 – 16:00

Entree: vrij

Wie zijn welkom: Iedereen (!)

Arianna Ardia-Wenink

Afkomstig uit Florence, ben ik me steeds meer een mug gaan voelen. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk en lekker om uit eten te gaan, wijn te proeven en culinaire events te bezoeken. Ik hou ook heel veel van koken en mijn gasten te verwennen en te verrassen. Met de Italiaanse keuken natuurlijk, maar niet alleen. Ik kan uren over eten praten en ik vind het leuk om culinair nieuws en mijn ervaringen met jullie te delen.

Latest posts by Arianna Ardia-Wenink (see all)